Lifestyle

Voornemens 2017

Hand die op schoolbord schrijft. Goede voornemens

Nu de eerste dagen van 2017 verstreken zijn, is het weer tijd voor de nieuwe voornemens. Nu weet ik wel dat goede voornemens sterk klinken als een idealen lijst die nooit uit komt en bovendien erg cliché, maar toch doe ik het ieder jaar weer. Ik kan het niet helpen, ik word er gewoon zo blij van. Nu dacht ik alleen dat ik jullie beter niet kon vermoeien met mijn lijst die vol staat met dingen als: gezonder eten, maatje 36 terug (keep on dreaming) en meer sporten. Geloof me, deze en vele andere voornemens die hier op lijken, staan allemaal op mijn lijst!

Het plan

Wel leek het me leuk om mijn voornemens te delen met betrekking tot mijn blog. Eerder schreef ik over het dertigersdilemma. Keuzes waar veel dertigers mee te maken hebben. Om er achter te komen wat ik nu precies wil en hoe ik daar invulling aan wil geven heb ik een plan bedacht. Dat plan is heel simpel. Alles wat ik zou willen bereiken, dingen waar ik aan twijfel, dingen die ik nog wil ontdekken enzovoorts…. Ik ga ze ontdekken. Ik ga me er in verdiepen en ik ga op pad/ op zoek/ ik doe mee en ga zo maar door.

Reizen

Wat ik al lang weet  is dat ik sowieso heel erg gelukkig en blij word van reizen. Vorig jaar is het er iets teveel bij ingeschoten. Dit jaar heb ik nog geen concrete plannen, maar ik heb mezelf wel een doel gesteld. Ik wil in 2017 minimaal 4 verschillende landen bezoeken, waarvan in ieder geval 1 citytrip. Van die 4 landen wil ik minimaal 2 landen bezoeken waar ik nog niet eerder ben geweest.  Klinkt heel goed te doen toch?

Naast de reizen buiten Nederland, wil ik juist ook doorgaan met wat ik afgelopen jaar wel heb opgepakt: ‘Op tour door Nederland’. Deze manier van op pad gaan is me erg goed bevallen en ik wil dit jaar dan ook weer veel op pad gaan.

Fotografie

Verder wil ik dit jaar de fotografie wat verder oppakken. Ik ga al mijn boeken en bladen over fotografie er maar eens bij pakken en ga met verschillende thema’s aan de slag. Kort gezegd ga ik weer veel op pad met mijn camera.

Wat zijn jouw voornemens voor 2017?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Narelle | wegvanhetnoorden.nl
  09/01/2017 at 20:16

  Wat een mooie voornemens. Ik ben benieuwd naar je zoektocht binnen het dertigersdilemma, zou het leuk vinden als je daar wat over schrijft! 🙂

  • Reply
   Elise
   09/01/2017 at 20:16

   Hoi! Dank je wel 🙂 Ik ga er zeker over schrijven. Hebben jullie nog goede vornemens?

 • Reply
  Marlies
  12/01/2017 at 20:16

  Leuke en haalbare voornemens heb je. Ik ben benieuwd welke landen het uiteindelijk gaan worden 🙂
  Ik heb er zelf al een blog over geschreven maar ik zou bepaalde plekken willen bezoeken die al zo lang op mijn lijstje staan. Zoals Verona en Seville. Daarnaast moet ik even goed uitzoeken wat ik nu eigenlijk wil met mijn werk.
  Sowieso nog een fijn 2017 toegewenst!

  • Reply
   Elise
   13/01/2017 at 20:16

   Hi! Dank je. Jij ook nog de beste wensen.
   Dat zijn al twee leuke plekken inderdaad. Hopelijk komen ze voor je uit. En uitzoeken wat je wil met je werk lijkt me best pittig, maar wel goed 🙂

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.