Lifestyle

Terugblik 2016

Corfu uitzicht zee

Zo rond de laatste dagen van het jaar is de tijd aangebroken om terug te blikken. Terug kijken op alle mooie momenten die 2016 geboden heeft. Scrollen door alle foto’s die het afgelopen jaar zijn geschoten en herinneringen ophalen met de mensen om je heen. Heerlijk vind ik dat.

Nieuw huis

Begin van 2016  kregen we de sleutel van ons nieuwe huis. Dit jaar is er dan ook veel tijd gaan zitten in het klussen en mooi maken van ons huis. Met veel plezier hebben we dat gedaan en het is inmiddels helemaal ons huis geworden.

Cactussen en prikbord

Corfu

Mijn vriend heeft een drukke opleiding en zelf deed ik een cursus van een paar maanden, wat ook de nodige tijd in beslag nam. Dat samen met de lange verbouwing, wilden we even een beetje rust. In de zomer reisden we daarom naar Corfu. We zaten in een prachtig appartement en trokken kris kras het eiland over. We hebben onwijs veel gezien, maar zijn ook heerlijk tot rust gekomen.
Hier kun je enkele verhalen over Corfu lezen.

Uzaaurblauwe zee en steiger

Zonsopkomst op Corfu

Op tour door eigen land

Door die eerder genoemde drukte hadden we dit jaar wat minder tijd voor reizen. Toch vonden we het moeilijk om hieraan toe te geven. We besloten dat het reizen toch een beetje anders ingericht kon worden. ‘Op tour door eigen land’. Kleine uitjes om ons eigen land (opnieuw) te ontdekken. We hadden nog zoveel plekken die we wilden zien en zo konden we toch lekker op pad. Dit is ons goed bevallen en om maar alvast een beetje vooruit te kijken, gaan we hier ook zeker in 2017 mee verder.
Lees hier wat we onder andere gezien hebben in eigen land.

Kasteel in Loenen met donkere wolken Zonlicht door bomenDe duinen van Westerschouwen

Nieuw begin

Aan het begin van dit jaar besloot mijn website te crashen. Ik heb nog steeds geen idee wat er nu mis is gegaan, maar na weken van proberen moest ik accepteren dat ik hem niet meer terug kon krijgen. Een tegenvaller, maar ook een nieuwe kans om er weer iets mooiers van te maken. Nieuwe verhalen afgewisseld met bestaande verhalen. Want helemaal verloren wil ik eerder geschreven verhalen niet laten gaan. Dit jaar wisselde ik nieuwe en oude berichten dus wat af.
Bijvoorbeeld deze verhalen.

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor het volgen en lezen van mijn blog en de lieve reacties en support. Op naar 2017 en dat we er allemaal weer een prachtig jaar van mogen maken.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda | travellersoftheworld
  04/01/2017 at 20:16

  Leuk jaar overzicht, leuk ook dat jullie op tour zijn gegaan in eigen land. Elk jaar probeer ik ook meer te zien van Nederland, er is zoveel wat we nog nooit gezien hebben en er is zoveel! Wat balen dat je site gecrashed is en je hem niet meer terug kon krijgen,echt een nachtmerrie lijkt me dat.

  • Reply
   Elise
   06/01/2017 at 20:16

   Haha dat was het ook wel even hoor. Maarja.
   Leuk dat je ook zo lekker in eigen land op pad gaat. Er is inderdaad ook in ons eigen land genoeg te zien.

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.