Lifestyle

Quality time

Spullen op bureau

Al worstelend met het welbekende ‘dertigersdilemma’. Nu alles uit het leven willen halen, maar geen idee hoe ik daar precies invulling aan wil geven. Ik heb besloten dat het maar eens tijd wordt om dit te ontdekken en neem jou mee in mijn zoektocht hiernaar

Doel

Dit alles begon afgelopen weken door wat meer quality time voor mezelf in te plannen. Het leek mij een mooie start van die invulling naar mijn zoektocht. Ik had een mooi plan van aanpak bedacht en kon er eigenlijk al gelijk mee van start. Op één dag plande ik wat afspraken in en ik schreef op wat quality time voor mij betekende. Tot nu toe ging ik eens in de drie jaar naar de kapper, had een goedkope dagcrème en wat standaard make-up met weinig variatie. Ik heb daar de afgelopen weken maar eens verandering in gebracht.

De kick-off

De kick-off was bij de kapper, waar ik een nieuw model heb laten knippen. Ik vervolgde de maand met afspraken bij de schoonheidsspecialist, tandarts (ja dat deed ik toch al wel, maar ik knap er gevoelsmatig toch weer van op) en ik ben een aantal keer onder de zonnebank gegaan.
Een godsvermogen heb ik uitgegeven aan haarproducten, gezichtsverzorging, make-up en kleding, maar ik kan er dan wel weer even mee vooruit.

Lifestyle producten Mijn nieuwe kapsel

Vervolg

Ook heb ik geprobeerd het iets kalmer aan te doen. Weer iets vaker languit op de bank met een boek of een serie op Netflix. Het belangrijkste doel van dit alles was namelijk om weer een beetje rustiger te worden, iets minder druk in mijn hoofd.
Ik ben van plan mij hier wat vaker van bewust te worden. Iets meer aandacht aan mijzelf blijven schenken en dit blijven vasthouden. Toevallig is het ook nog eens een heerlijk begin van de zomervakantie.

 

Hoe ziet jouw quality time eruit?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Daisy Cools
  17/07/2016 at 20:16

  Mooie foto! Zeker een goed begin van de zomervakantie én een nieuwe fase! Ik ben ook van plan weer meer te gaan lezen. 🙂 Fijne vakantie!

  • Reply
   Elise
   17/07/2016 at 20:16

   Dank je wel 🙂 En jij alvast veel leesplezier.

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.