Fotografie

Oefenen in Blijdorp

Slapende panter van achterkant

Veel te weinig aandacht besteed ik de laatste tijd aan fotografie. De drukte van het werk en privé maakt dat ik weinig tijd over hou voor fotograferen. Dat terwijl ik het zo leuk vind. Ik besloot een week of twee geleden dat het tijd was daar verandering in te brengen. Ik bedacht een plek waar ik met regelmatig kon oefenen met de camera en ik kwam uit op Blijdorp. Ik sloot een abonnement en ging op pad. Even inkomen weer, maar dit was het resultaat.

Lopende wasbeer Zwijn met kuif Roze vogel op 1 poot Pelikaan met bek open Slapende papagaai Etende Okapi Slapende leeuw Ijsbeer die kijkt in camera Twee ijsberen hoofden Ijsbeer die met een rubber bad speelt Blijdorp een Giraffe

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karin - Goudlokje1 @ IG
  30/07/2017 at 20:16

  Mooie en gave foto’s! En een abonnement op Blijdorp is altijd leuk!

  • Reply
   Elise
   17/08/2017 at 20:16

   Hi! Dank je wel.
   Ja blijdorp is iedere keer weer zo leuk 🙂

 • Reply
  Lizette
  15/05/2019 at 20:16

  Wauw, wat mooi! Die van de bruin/rood gekleurde vogel vind ik echt te gek! Met die stok nog zo voor hem. En een abonnement op Blijdorp is zeker wel leuk om je vrije tijd door te brengen.

  • Reply
   Elise
   10/06/2019 at 20:16

   Dank je wel 🙂 Ja zeker een aanrader om een abonnement af te sluiten op een dierenpark.

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.