Corfu

Chlomos

Chlomos, vrouw hangt de was op

Chlomos is een dorp in het zuiden van Corfu. Een schattig en aandoenlijk klein dorp, wat nog totaal niet toeristisch is. Kleine straatjes, vervallen huizen met her en der wat pastel-kleurige deuren en op de hoek van de straat een oude, gerimpelde dame, die de was ophangt. En het uitzicht….Wauw! Het is prachtig daar. Het dorp ligt hoog op een berg en dat maakt dat je een prachtig uitzicht hebt op het landschap en de zee.

Uitzicht over Corfu

Te voet

Je kunt in het merendeel niet met de auto komen (nu raad ik je sowieso aan Corfu met de scooter te bezichtigen. Geloof me, dat is zoveel leuker!). Stap hoe dan ook uit, of af, want Chlomos bekijk je te voet. Overal smalle straatjes die steil omhoog en omlaag lopen. Bij iedere bocht die je tegenkomt, ben je al weer benieuwd wat er na de volgende bocht te zien is.

Straatje in Chlomos De kerk van Chlomos  Klein straat van Chlomos

En dan even relaxen

Na al dat geklim, kun je genieten van een verkoelend drankje op het terras van Balis Taverna. Deze kun je niet missen. Dit restaurant heeft een prachtig panorama uitzicht en met gemak wil je hier uren blijven zitten.

Uitzicht vanaf berg Chlomos

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Daisy Cools
  17/08/2016 at 20:16

  Prachtig. Nu wil ik weer dáárheen! Bedankt hoor. 😉

  • Reply
   Elise
   19/08/2016 at 20:16

   Haha. Gewoon doen

 • Reply
  Rowan
  22/08/2016 at 20:16

  Wat een prachtige foto’s! Dankzij jou komt Corfu zeker op mijn bucketlist!

  • Reply
   Elise
   24/08/2016 at 20:16

   Bedankt. Haha zeker doen hoor Corfu. Dit eiland heeft alles wat je in een fijne vakantie zoekt. Prachtige natuur, heerlijke stranden, schattige bergdorpjes en natuurlijk lekker eten 😉

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.